Paul F. de Haas & Co is sinds 1918 een gevestigde naam in de makelaardij onroerende goederen in Den Haag, Wassenaar en omstreken.
Onze historie, die zich inmiddels uitstrekt over vier generaties, staat garant voor ervaring, deskundigheid, professionaliteit, discretie en een groot mondiaal netwerk. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Om die reden kunt u altijd bij ons kantoor binnenlopen of vrijblijvend met ons contact opnemen om uw woonwensen te bespreken. Het woningaanbod van ons kantoor beperkt zich niet tot wat op onze website wordt aangeboden. Er zijn altijd meer huizen te koop dan er te koop staan.
We zien ernaar uit om voor u aan de slag te gaan.
Ons actuele aanbod vindt u hier.


Nederlandse Vereniging van Makelaars

Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co. is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de grootste branchevereniging van Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Als NVM-lid zijn wij verplicht aan gestelde eisen van educatie te voldoen en conform de NVM erecode te werken.   

Uitgelicht
€ 750.000 k.k.
Hogeweg 16 , WASSENAAR
185 m2
590 m3
6 kamers (3 slaapkamers)

In de gewilde Bloemcampbuurt ligt deze uitgebouwde tussenwoning, met achterom. Door de uitbouw is een ruime half open eetkeuken en een extra kamer op de begane grond ontstaan.

Indeling
Entree, hal met garderobe kast en gastentoilet, zit-/eetkamer met open haard (gas), dubbele deur naar tuinkamer. Deze ruimte staat in...

lees meer…
€ 945.000 k.k.
Laan van Koot 16 a, WASSENAAR
224 m2
735 m3
6 kamers (5 slaapkamers)

Rustig gelegen 2-onder-1-kap woning (1976) met kelder en inpandige garage op een ruim perceel van ruim 700m². Zit-/eetkamer over de volle breedte met open haard en keuken met eigen ingang, 5 slaapkamers en 2 badkamers.

Indeling
Entree, hal met gastentoilet en trappenhuis, toegang naar keuken en zit-/eetkamer. Half...

lees meer…
€ 1.249.000 k.k.
Van Calcarlaan 13 , WASSENAAR
220 m2
750 m3
9 kamers (6 slaapkamers)

In de gewilde Bloemcampbuurt charmante vrijstaande rietgedekte 20-er jaren villa met garage.
Een ideaal familie huis met 6 slaapkamers, 1 badkamer, een doucheruimte en een gunstige zonligging.

Indeling:
Zij-entree, vestibule, hal met gastentoilet en garderobe, woon-/eetkamer met haard en openslaande deuren naar...

lees meer…
€ 5.250 p.m.
Prins Frederiklaan 17 ., WASSENAAR
304 m2
1210 m3
8 kamers (6 slaapkamers)

Spacious 1920’s villa (304m²) in the most desirable neighbourhood of Wassenaar, 'Villapark de Kieviet', with 6 bedrooms and a separate garage on a sunny plot of approx. 900m². Villapark de Kieviet was originally designed along the lines of the Garden City movement in the UK, as a park-like environment where it was quiet and safe to...

lees meer…
€ 1.275 p.m.
Vlaskamp 184 , 'S-GRAVENHAGE
95 m2
260 m3
4 kamers (2 slaapkamers)

Super zonnig gelegen gemeubileerde 4 kamerflat met balkon op zw gericht. Deze woning verkeert in goede staat. Fraaie hoofdentree met video-entry systeem en lift. Bushalte naar C.S. voor de deur.

Indeling: ruime hal, 2 ineenlopende woonkamers en 2 slaapkamers van nagenoeg gelijke afmetingen, apart toilet, moderne badkamer met...

lees meer…
€ 6.500 p.m.
Van Soutelandelaan 34 , 'S-GRAVENHAGE
188 m2
635 m3
5 kamers (2 slaapkamers)

Luxurious, furnished apartment with housekeeping! Spacious and recently completely refurbished 2-3 bedroom apartment of approx. 188m² in small-scale apartment building (approx. 1991) with underground parking and storage area as well as outdoor parking. The apartment building is very quietly situated, set in landscaped gardens, yet...

lees meer…
de Haas — sinds 1918

Het kantoor, B.V. Makelaarskantoren Paul F. de Haas & Co. is opgericht op 2 januari 1918 te 's-Gravenhage en daarmee met 95 jaar één van de oudste, immer actieve kantoren in Nederland.

De 4 generaties lange geschiedenis van het familiekantoor de Haas (sedert 1918) brengt een rijke ervaring mee. Met een grote verscheidenheid aan transacties (koop en huur) en taxaties van de meest diverse onroerende zaken op de meest uiteenlopende locaties en bestemmingen. Met deze achtergrond beschikken wij over een groot netwerk en zijn velen in de loop der jaren met succes geslaagd. Een uitnodiging tot een vrijblijvend gesprek zien wij met belangstelling tegemoet.